«Κανένα περιθώριο για εφησυχασμό και καθυστερήσεις δεν υπάρχει, δήλωσε ο νέος ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του την Παρασκευή (σ. Φ. 6 Μάη 11), ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι αμείλικτος με τους φοροφυγάδες. Η μάχη κατά της φοροδιαφυγής είναι διαρκής και η αντιμετώπισή της απαιτεί τη συνεργασία των πολιτών, είπε από την πλευρά του ο υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, επαναλαμβάνοντας ότι η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για “τεράστιο έργο” του κ . Διώτη κατά τη διάρκεια που ήταν δικαστικός λειτουργός και στάθηκε ιδιαίτερα στη συμβολή του στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας». (Πηγή: www.reporter.gr).

Υγ.Τέτοια ήταν η συνεργασία τους, που ο ένας έδινε το στικάκι –που είχε για μήνες στο συρτάρι του– με τους καταθέτες της Ελβετίας στον άλλο και ο άλλος το κατάστρεφε. Αφού του έκανε αντίγραφο εννοείται. Μέχρι και ο Βενιζέλος για να “σωθεί” (και μαζί με αυτόν και η τρόικα εσωτερικού) τον κατηγόρησε λέγοντας ότι «ο Διώτης έκανε αντίγραφα της λίστας σαν μαρουλόφυλλα και τα μοίραζε» (10/1/13). Άλλο αν και ο ίδιος, όταν παρέλαβε, έκανε μια από τα ίδια, κρατώντας για μήνες τα στοιχεία στο δικό του το συρτάρι.

Τώρα, όσοι έχετε την υπομονή, θα μπορούσατε να διαβάσετε και το (μοναδικό) βιβλίο του Σάββα του Ξηρού (ναι, αυτού της 17Ν) “Η μέρα εκείνη”, όπου θα βρείτε μερικά από τα “κατορθώματα” του κ Διώτη εκείνη την περίοδο. “Κατορθώματα”, που τόσο εξυμνήθηκαν από τον άτεγκτο κ Παπακωνσταντίνου αλλά και το σύστημα γενικότερα, αφού τη δουλειά τους τούς την έκανε άψογα. Όπως τότε π.χ. που δήλωνε (επί κυβέρνησης ΝΔ) ότι η 17Ν έχει ρίζες στο ΠΑΣΟΚ κ.λπ. κ.λπ. (συνέχεια και στο http://www.left.gr/article.php?id=20642).

ΔιΠ

Advertisements