Σε δημοσίευμα του tvxs.gr (/node/115070) στις 27 του Δεκέμβρη διαβάζουμε:

Στο στόχαστρο του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, μπήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα left.gr. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο υπουργός αποδοκιμάστηκε από πολίτες της Κέρκυρας. Σύμφωνα με το left.gr, o Νίκος Δένδιας, όταν βρισκόταν χθες έξω από το δημοτικό θέατρο του νησιού, για να παρακολουθήσει μια από τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας, γιουχαρίστηκε από παρευρισκόμενους πολίτες.

«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr, επιχαίρει για τις ύβρεις τεσσάρων – πέντε αντιεξουσιαστών εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας “Αμαλία”, αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο. «Τους το επαναλαμβάνουμε: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Η απάντηση του left.gr άμεση:

Πιάστηκε ο κ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης από τη δημοσίευση του left.gr περί αποδοκιμασίας του στην Κέρκυρα, θίχτηκε και αποφάσισε να απαντήσει.

Βεβαίως, κ. Δένδια. Ανάκτηση δημόσιας περιουσίας είναι η βίαιη εκκένωση ενός εγκαταλελειμμένου νεοκλασικού που μετατράπηκε σε κοινωνικό χώρο (και που αντιμετώπιζε το παρακράτος της περιοχής). Υποθέτουμε πως αυτό ήταν το plan B του κ. Στουρνάρα: Να πάρουν πίσω τα κτίρια των καταλήψεων, για να τα παραδώσουν στο ΤΑΙΠΕΔ. Κατά τ’ άλλα, πίσω από κάθε δημόσια αποδοκιμασία να κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια βολική επεξήγηση. Απλά, κάποιοι τους έφτυναν και έβγαζαν ανακοινώσεις ότι βρέχει.

Υ.Γ. Άραγε υπάρχει ειδική ομάδα του Υπουργείου που ασχολείται αποκλειστικά με την ανάγνωση δημοσιεύσεων του left.gr και ανακοινώσεων της Νεολαίας Συνασπισμού; Γιατί όλα σ’ αυτό το συμπέρασμα οδηγούν.

Διαβάστε το δημοσίευμα και πείτε μας, εκτός από την παρουσίαση του γεγονότος, πού επιχαίρουμε:

Γιουχάρισαν τον Δένδια στην Κέρκυρα

Ημερομηνία: 26/12/2012

Έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας γιουχαρίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Μία από τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας παρακολουθούσε ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Νίκος Δένδιας, όταν γιουχαρίστηκε από πολίτες. Μπήκε τρέχοντας στο αμάξι του και έφυγε με τη συνοδεία του.»

(http://www.left.gr/article.php?id=18768)

Σημ. ΔιΠ: Μήπως είναι παράλογο να μας πάει ο νους ότι οι τροϊκανοί κυβερνώντες μας βρίσκονται σε πανικό και απλά επιβεβαιώνουν αυτό που ο λαός μας λέει: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»;. Αν έχει και μαλλιά!

Advertisements