Πρόσφατα ο πρώην τσάρος της οικονομίας μας κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι έχασε(!) το αυθεντικό cd με τις διάφορες καταθέσεις στην Ελβετία, που του έστειλε σε διπλωματικό σάκο η κ. Λαγκάρντ. Πριν είχε δηλώσει ότι για λόγους ασφαλείας έκανε αντίγραφο σε usb για να μη χαθεί τίποτα. Αυτό που παρέδωσε στο Βενιζέλο δεν είναι σίγουρο ότι ήταν το αυθεντικό, μας λέει ο δεύτερος. Και για το λόγο αυτό ο κ. Βενιζέλος δεν μπορούσε να κάνει χρήση του, όπως έκαναν οι διάφοροι κουτόφραγκοι.

Πιο πριν ο κ. Παπακωνσταντίνου μας είχε πει ότι το παρέδωσε στον Καπελέρη και μετά στο Διώτη. Τελικά η λίστα αγνοείται ή το δούλεμα συνεχίζεται; Δόθηκε ή δεν δόθηκε έτσι χρόνος στους διάφορους καταθέτες του εξωτερικού (ανάμεσα τους, σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν, πολλοί κολλητοί τους και πολλοί της ιεροσύνης μας) να μετακινήσουν τα λεφτά τους αλλού, με τη λίστα Λαγκάρντ να αχρηστεύεται στην πράξη; Μετά κι απ’ αυτό, σιγά μη βρεθούν λεφτά για τα νοσοκομεία, τα σχολεία, την έρευνα, τις συντάξεις, τους μισθούς, την κοινωνία!

Υγ. Με πρόσφατη δήλωση του σε διάλεξη στο Χάρβαρντ ο κ. ΓΑΠ μας είπε ότι ο κ. Ρουμελιώτης, στο βιβλίο του που πρόσφατα κυκλοφόρησε, λέει τη μισή αλήθεια για το θέμα του κουρέματος του χρέους και της προσφυγής στο ΔΝΤ. Γιατί δεν μας τη λέει αυτός ολόκληρη;