Είναι γνωστές πιστεύω οι τοποθετήσεις του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Οδ. Βουδούρη για μη ψήφιση των μέτρων κ.λπ. Ο λόγος, η ιστορική πια ασυνέπεια μεταξύ προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών “κωλοτουμπών”. Όλων των τροϊκανών κυβερνώντων. Ιδιαίτερα αυτών της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Μπίστης, λοιπόν, (ναι, ο γνωστός μας Νίκος) απαντά σε πρόσφατο άρθρο του στις τοποθετήσεις του συναδέλφου και συντρόφου του κ. Βουδούρη. Πού αλλού; Στον αγαπητό του χώρο της “μεταρρύθμισης” (metarithmisi.gr) του Σημίτη κ.λπ. “εκσυγχρονιστών”, των οποίων τα πολιτικά “κολπάκια” πληρώνουμε όλοι μας: Βλ. Ολυμπιακοί, Siemens, ευρώ, ομόλογα, κ.λπ., κ.λπ. Ο βήχας, ο έρωτας και ίσως τα λεφτά δεν κρύβονται.

Και τι απαντά ο εν λόγω βαθυστόχαστος διανοητής κ. Μπίστης; Ότι με τα όσα λέει ο διαφωνών κ. Βουδούρης μας πετάει από την ευρωπαϊκή προοπτική (ως χώρα!) στο αντιευρωπαϊκό χάος (αυτό του ΣΥΡΙΖΑ)! Επίσης, του καταλογίζει ότι η πολυτελής του θέση για μη συμμετοχή στην κυβέρνηση Σαμαρά και η μη ψήφιση των μέτρων θα προκαλέσει κυβερνητική κρίση!

Πιστεύω ότι κάποιοι θα πρέπει να ξανακαθίσουν στα θρανία, να μάθουν τουλάχιστον αριθμητική. Μέσα στον οίστρο τους για καρέκλες φαίνεται πως ξέχασαν και τα βασικά. Ο Σαμαράς κι ο Μπένι μια χαρά βγάζουν κυβέρνηση. Η ΔΗΜΑΡ τι προσθέτει; Αυτό που εντελώς πειστικά διέψευδε ο κ. Κουβέλης προεκλογικά; Το αριστερό άλλοθι στη ληστεία και εξαχρείωση του λαού; Το αριστερό άλλοθι στην εξυπηρέτηση των τοκογλύφων;

ΔιΠ

Υγ. Απορώ γιατί δεν απάντησε ακόμη στο Βουδούρη ο κ. Ψαριανός.

Υγ2. Αμ’ το αμίμητο του Χατζησωκράτη στο tvxs; «Διαφωνούμε με τα μέτρα στηρίζουμε την κυβέρνηση». Υπάρχει κάποιος ψυχίατρος εκεί;

Υγ3. Σε νεώτερη παρέμβασή του ο βαθυστόχαστος κ. Μπίστης μας λέει ότι ο Βουδούρης κάνει ένα αφετηριακό λάθος. Η ΔΗΜΑΡ άλλαξε γραμμή πλεύσης μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Αυτή ήταν ο σχηματισμός οικουμενικής, αλλά, αφού δεν θέλησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούσαν να αφήσουν το πλοίο ακυβέρνητο! Κι έτσι έβαλαν πλώρη για την μεγάλη μεταρρυθμιστική παράταξη! Καταλάβατε, φαντάζομαι!

Advertisements