Ο Δήμαρχος κ. Μπαΐλης ως Πόντιος Πιλάτος ένιψε τας χείρας του. Έχει λέει αμφιβολίες για το έργο, αλλά δεν πηρέ θέση. Ο κ Γιαννάκης έλαμψε δια της απουσίας του, παρ’ όλο που δυο φόρες έχει τοποθετηθεί κατά του έργου. Τι να κάνει ο άνθρωπος, αφού την ΝΔ την εκπροσωπούσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Ιωάννου; Πώς μπορούσε να του πάει κόντρα; Αντ’ αυτού, ο κ. Σαραμπασίνας έμεινε κι αυτός με τις αμφιβολίες του για τη χρησιμότητα του έργου.

Τον κ. Νίτσα, μην τον είδατε.

Πολλή ένταση και πάθος, κυρίως από τους συμπολίτες μας που διαμαρτυρηθήκαν για το γεγονός ότι δεν έγινε ψηφοφορία.

Ο κ. Σαραμπασίνας εκτός θέματος, είπε το πιο σύντομο ανέκδοτο. Μ’ αυτά που κάνουν ορισμένοι, είπε, χάσαμε το νοσοκομείο και μας το πήρε η Λευκάδα. Σιγά μην το πήρε. Στη Λευκάδα όχι μόνο δεν κάνουν νέο νοσοκομείο, αλλά κλείνουν και το υπάρχον. Κι έρχεται η σειρά και του νοσοκομείου της Πρέβεζας να κλείσει.

Κρίμα που έξυπνοι άνθρωποι της πιάτσας, όπως ο κ. Σαραμπασίνας, μένουν στα ιδεολογήματα της δεξιάς. Δεν έχει καταλάβει ότι ο νεοφιλελευθερισμός δεν ασχολείται με το κοινωνικό κράτος, ούτε ανοίγει νέα νοσοκομεία. Τα κλείνει, αδιαφορώντας για την υγεία των συμπολιτών μας.

Ο Θερσίτης

Advertisements