Λάβαμε ένα μέιλ με μαρτυρία για την δράση της Χ.Α. Για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του αποστολέα που μας περιγράφει τα εξής:

«Σήμερα είδα ράμματα στο κεφάλι ενός γνωστού μου Ρωσοπόντιου και τον ρώτησα τι του συνέβη. Η απάντηση ήταν απίστευτη… Συμμετείχε σε ένα ντου της Χ.Α. σε ένα σπίτι όπου διέμεναν Πακιστανοί υπήκοοι στον Ασπρόπυργο και κυριολεκτικά τους θέρισαν! Το ’παιξα ανήξερος –σχεδόν γοητευμένος– και άρχισα να τον ρωτάω τι γίνεται εκεί. Όποιος λοιπόν συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες επιχειρήσεις έχει πρώτα απ’ όλα δωρεάν ρουχισμό (μπλουζάκια – παντελόνια – αρβύλες) της ΧΑ αλλά και εξοπλισμό (στιλέτα – ρόπαλα ακόμα και πιστόλια). Επίσης έχουν έκπτωση 40% σε συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ και 65% έκπτωση σε πρατήρια της Nike και της addidas!

Φυσικά δεν τελειώνει εδώ… Όποιος συμμετέχει σε επιχειρήσεις μετά τις 10 το βράδυ (οι οποίες μου άφησε να εννοηθεί ότι είναι δολοφονικές από τους σκληρούς πυρήνες) λαμβάνει ένα bonus το μήνα, περί τα 500 ευρώ! Οι επιθέσεις είναι πολύ καλά οργανωμένες με τσιλιαδόρους κ.λπ.! Στις επιχειρήσεις αυτές η πλειοψηφία που λαμβάνει μέρος είναι αλλοδαποί μετανάστες (Ρώσοι – Αλβανοί κ.ά.) και οι “Έλληνες” που συμμετέχουν κάνουν χρήση κοκαΐνης, η οποία κι αυτή είναι δωρεάν φυσικά… “Έλα να δεις πως είναι… περνάμε πολύ ωραία…” μου είπε…

Πίσω απ’ αυτή τη μάστιγα που ονομάζεται Χ.Α. υπάρχουν όπως διαφαίνεται εύποροι μεγαλοκαταστηματάρχες και μεγαλοκαρχαρίες, οι οποίοι πριμοδοτούν την οργάνωση αυτή με σκοπό άλλου είδους οφέλη, ενώ οι θεσμοί και οι νόμοι του κράτους δεν ισχύουν γι’ αυτούς!

Μετανάστες για λίγα χρήματα χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες… Κράμερ εναντίον Κράμερ και να δούμε η τρέλα αυτή που θα καταλήξει.

Όμως το χειρότερο είναι ότι όλοι εμείς τους παρακολουθούμε αποσβολωμένοι, ενώ αυτοί γιγαντώνονται μέσα στην ελλιπούς δημοκρατικής παιδείας αστική τάξη, η οποία, προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία και την εκμετάλλευση της, αλλά και τα τόσα χρόνια ανοχής σ’ ένα ατέλειωτο πολιτικό αλισβερίσι, τώρα εναποθέτει τις ελπίδες της στη βία, στην επιβολή, στην τρομοκρατία και το φασισμό της εγκληματικής οργάνωσης που ονομάζεται Χ.Α.

Φεύγοντας μου ψιθύρισε: “Ό,τι πρόβλημα έχεις πάρε με τηλέφωνο…”

Αυτά τα ολίγα… Παρακαλώ το όνομά μου να μείνει μεταξύ μας… Ο αγώνας συνεχίζεται…»

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ας αναλογιστούμε όλοι και όλες αν έχουμε πάρει αρκετά στα σοβαρά το φασισμό…

[Αντιγραφή από την πηγή: www.erea.gr]

Σημ.: Να θυμίσουμε εδώ ότι σύμφωνα με αναλύσεις (tvxs.gr, news247.gr κ.ά.) των εκλογικών αποτελεσμάτων ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε Χ.Α. Τα παρακράτος σε πλήρη ανάπτυξη λοιπόν, με την κρίση σε έξαρση. Η ιστορία κάτι διδάσκει…

Advertisements