…Και σύμφωνα με τα ΜΜΕ οι “μεγάλοι” αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους. Το ΠΑΣΟΚ αναδιατάσσεται, σε προεκλογική τροχιά η ΝΔ. Δημιουργώντας επίσης κάθε λογής μαξιλαράκια (Ντόρα, Καμμένος, Κατσέλη, Χρυσή Αυγή κ.ά.) για παν ενδεχόμενο. Οι δημοσκοπήσεις κάτι τους λένε.

Το καλοστημένο παιχνίδι της διαπλοκής, της μίζας και της συγκάλυψης συνεχίζεται λοιπόν. Με την ανεργία να ανεβαίνει καθημερινά, τα λουκέτα να αυξάνουν μαζί με τις απολύσεις – εφεδρείες, κατ’ επιταγή των δανειστών διεθνών τοκογλύφων, τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, τη λεηλασία των αποθεματικών των ταμείων, τη διάλυση κάθε ίχνους κοινωνικού κράτους και εργασιακού κεκτημένου, την πείνα και τη φτώχεια. Με στάση πληρωμών προς τους εργαζόμενους αλλά όχι και προς τα έξω “αφεντικά”. Με το χρέος να παραμένει και να αυξάνει παρά τις –κατ’ επιταγή– θυσίες του λαού. Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό –σκηνικό κατεχόμενου κράτους και αλλεπάλληλων πραξικοπημάτων– έρχονται και αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους για να ξαναζητήσουν την ψήφο σου!

Θα τους το επιτρέψεις;

 

ΔιΠ

Υγ. Σε κάποιο βιντεάκι στο διαδίκτυο είδα ένα απόφθεγμα του μεγάλου Γκάντι. «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, έπειτα σε πολεμούν, μετά νικάς!».

Σε ποια φάση να είμαστε εμείς άραγε;

Advertisements