Έντονες και μαζικές οι κινητοποιήσεις στην Πρέβεζα ενάντια στο νέο μνημόνιο και το ξεπούλημα κάθε δημόσιας περιουσίας κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Φλεβάρη. Τα πρωτοβάθμια σωματεία, η Λαϊκή Συνέλευση Πρέβεζας, το Εργατικό Κέντρο κ.ά. Το ΠΑΜΕ χώρια… μετωπικά! Έκανε όσα προλάβαινε ενωτικά… με τον εαυτό του.

11.2.2012, Σάββατο. Τα πρωτοβάθμια σωματεία και η Λαϊκή Συνέλευση Πολιτών Πρέβεζας καλούν σε συγκέντρωση και πορεία για τις 12/2. Την ίδια ώρα οι κτηνοτρόφοι στο παλιό ΚΤΕΛ με το σύνθημα κάτω τα χέρια απ’ τη “Δωδώνη” μοιράζουν γάλα στους διερχόμενους.

 12.2.2012, Κυριακή, ημέρα ψήφισης του νέου μνημονίου. Μεγάλη σε όγκο και παλμό διαδήλωση που διοργάνωσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία, το Εργατικό Κέντρο κ.ά. Η πορεία καταλήγει στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ κ. Δ. Τσουμάνη, όπου αναγράφονται συνθήματα όπως “ανεπιθύμητος” κ.λπ.

Έξω από το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ κ. Δ. Τσουμάνη. Το βασικό σύνθημα: «Αν ψηφίσεις το μνημόνιο είσαι ανεπιθύμητος. Ο Λαός της Πρέβεζας». Τελικά φυσικά και το ψήφισε...

Η πορεία στη λεωφόρο Ειρήνης

16.2.2012, Πέμπτη. Κινητοποίηση των κτηνοτροφικών συλλόγων στη Φιλιππιάδα. Η προσέλευση μαζική και η συμμετοχή μαχητική. Ενάντια στο ξεπούλημα της “Δωδώνης”, του βασικού στηρίγματος των κτηνοτρόφων της Ηπείρου (φωτ.: Κ.Γ.).

 

18.2.2012, Σάββατο. Ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης. Μαζικά και αγωνιστικά και στην Πρέβεζα.

Επιμέλεια ΔιΠ

Advertisements